InterClassics Brussels half jaar voor aanvang uitverkocht

InterClassics Brussels half jaar voor aanvang uitverkocht

De eerste Brusselse editie van InterClassics op 6, 7 en 8 november 2015 in BRUSSELS EXPO is een half jaar voor aanvang van het evenement uitverkocht. InterClassics Brussels wordt met 22.000 m2 beursoppervlakte en 180 exposanten het grootste klassiekerevenement dat België ooit gekend heeft. De organisatie van InterClassics Brussels is in handen van MECC Maastricht in samenwerking met BRUSSELS EXPO.

MECC Maastricht heeft heel wat ervaring met het organiseren van klassiekersbeurzen. Het Zuid-Nederlandse bedrijf organiseert naast InterClassics Brussels ook InterClassics Maastricht. Met 33.000 m2 beursoppervlakte en 22 edities op de teller is dat het grootste klassiekerevenement van de Benelux dat elk jaar begin januari in MECC Maastricht plaatsvindt. Traditioneel is één op de vijf bezoekers in Maastricht afkomstig uit België. 

 
Erik Panis, Directeur InterClassics, vertelt: “Sinds de lancering van InterClassics Brussels afgelopen januari hebben we mogen rekenen op een enorme belangstelling uit de markt. Niet alleen vanuit België is de vraag van handelaren om deel te nemen overweldigend. Ook uit de omringende landen merken we de behoefte aan een kwalitatief handelsplatform in België. We zijn trots nu al te kunnen bevestigen dat InterClassics Brussels een half jaar voor aanvang uitverkocht is. We hebben dan ook besloten om in november 2016 uit te breiden naar 37.000 m2. Een groei van 68% in beursoppervlakte!”.

InterClassics Brussels is een beurs voor de klassieke autoliefhebber. Zowel voor de potentiële koper, hobbyist als de liefhebber die een gezellig dagje uit wil. Centrale thema’s dit jaar zijn The History of Bugatti  en 60 jaar Citroën DS.

////////

InterClassics Brussels vindt plaats van vrijdag 6 t/m zondag 8 november 2015 in BRUSSELS EXPO. Voor meer info, ga naar www.interclassics.be.

Contacteer ons
Maartje Janssen Marketing & Communicatie Manager, MECC Maastricht
Maartje Janssen Marketing & Communicatie Manager, MECC Maastricht